vrijdag, 09 september 2016 12:34

Opening nieuw bedrijfspand Food Basics op 9 september.

foodbasicsOp 9 september 2016 wordt het nieuwe bedrijfspand van Innexus lid Food Basics in Aalden officieel geopend. Het nieuwe onderkomen is gesitueerd in het prachtige Drentse beekdalgebied en beschikt over een laboratorium een proefkeuken en uiteraard kantoorruimtes. Food Basics verhuist hiermee vanuit Emmen naar Aalden. Het fraaie gebouw is verrezen op de plek waar voorheen het bedrijf van Seubers stond. Food Basics is een bedrijf, dat onder andere voedingsmiddelen ontwikkelt en verkoopt die passen in een gezonde levensstijl. Het is een dochterbedrijf van de Basic Supply Group, die zich wereldwijd bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en veevoederindustrie.

Een nieuw onderkomen

In het nieuwe onderkomen wil het bedrijf meer betrokkenheid van het publiek genereren bij wat het doet: het ontwikkelen van gezonde alternatieven voor bestaande voedingsmiddelen. Food Basics levert kennis en hulpstoffen aan de voedingsindustrie. In januari van het komende jaar zullen de producten van Food Basics ook voor de consument verkrijgbaar zijn, onder meer in supermarkten. Het bedrijf wil daarom de interactie met het publiek aangaan.

Officiële opening en symposium

Het nieuwe pand van Food Basics wordt op 9 september officieel geopend met een symposium over gezonde voeding. Vanuit Innexus willen wij Food Basic van harte feliciteren met het nieuwe pand en wij hopen.