Leden van Innexus

De leden zijn ondernemingen met een vestiging in Noord-Nederland, die producent of leverancier zijn van producten, technologieën en diensten op het gebied van food. Wij streven naar een effectief samenwerkingsverband van bedrijven dat de kracht van een mulitnational evenaart.

De volgende ondernemingen zijn al lid van Innexus

Bakkerij Kamstra is een zelfstandige broodbakkerij gespecialiseerd in kleinbrood. Hun motto is om producten te maken die passen bij de professionele ondernemer en door iedere consument als een traktatie wordt gegeten.

CSK Food Enrichment levert ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie met het accent op zuivel. De hoofdvestiging van CSK bevindt zich in Leeuwarden.

DOC Kaas is een onafhankelijke zuivelcoöperatie die is gefocust op efficiënt produceren en rijpen van kaas. Onze klanten zijn kaasverwerkings- 

Farm Dairy is een private label producent van dagverse zuivel producten die levert aan het retail kanaal als aan fabrikanten van dagverse zuivelproducten.

FOOD BASICS beweegt zich op 3 terreinen: Emulgatoren voor specifieke diervoeder sectoren,  TastyBasics: Gezonde conveniënce producten zonder toegevoegde suikers en

Bij Graaco bent u aan het juiste adres voor zowel de uitgaande als inkomende goederenstromen. Transport per rail, over de weg en overzee, zowel binnen als buiten Europa. De tarieven kunnen uiterst concurrerend zijn, omdat Graaco over ideale uitgangspunten beschikt voor zowel transport als warehousing.

 Hochwald verwerkt rauwe melk tot allerlei melkproducten. Dat doen we dusdanig dat er een constante hoge kwaliteit is. In meer dan 100 landen waarderen klanten onze producten.

Kokreateur, op 1 oktober 1999 gestart als Food Processing & Partners, FP&P, is in korte tijd uitgegroeid tot een gespecialiseerde aanbieder van vlees, vis, kaas en eiproducten

Hoe komt de aardappel voor friet van het veld op de vork? Lamb Weston maakt diepgevroren aardappelproducten en appetizers. Dat doen zij met liefde en vakmanschap.

Lypack Leeuwarden B.V. is een onderdeel van Ausnutria Hyproca B.V. en gespecialiseerd in het ontwikkelen, mengen en verpakken van poedervormige zuivelproducten.

Het Amerikaanse bedrijf Nielsen-Massey Vanillas maakt al sinds 1907 de fijnste vanilles en smaken over de hele wereld.

Portena Logistiek is een dynamische, vooraanstaande en veelzijdige logistieke dienstverlener. Het is één van de grotere distributeurs en warehousers in Nederland.

Royal Steensma bv produceert ingrediënten en grondstoffen voor de voedingsmiddelen-industrie. Huidige belangrijkste afzetmarkten zijn de bakkerij-, zuivel, en

Van Smaak bereidt en bezorgt al sinds 1970 heerlijke, verse en voedzame maaltijden. We zijn klein begonnen in Menaldum en trots op het bedrijf dat Van Smaak nu is: een maaltijdleverancier van formaat en gevestigd in Drachten.

Huls staat voor vakmanschap en ambachtelijke topkwaliteit. Een bedrijf dat wordt gedragen door vakmensen pur sang. In de loop van de jaren groeide Huls uit tot landelijke kwaliteitsleverancier van sublieme droge worst soorten.

feeding slogan