Market Getting


In samenwerking met Marklinq, het kennisplatform van het lectoraat Marketing van de Hanzehogeschool, organiseert Innexus deze kennismakingssessie van het ‘Market Getting’ trainingstraject van de Noord-Nederlandse foodindustrie. Commerciële professionals maken kennis met strategische en operationele marketing & sales methodieken, die hun propositie naar klanten helpt verwaarden en vervolgens verzilveren.

Market Getting

De druk op de winstgevendheid van onze business neemt toe. Ook al kunnen we de volumes nog vasthouden, de marges eroderen vanwege stijgende grondstofkosten die niet aan de consument doorvertaald kunnen worden. Of simpelweg vanwege een toenemende concurrentiedruk in het retailkanaal. Hoe kan een foodbedrijf haar positie in deze markt vasthouden, dan wel aansluiting verkrijgen op nieuwe markten? En hoe kan het foodbedrijf haar propositie naar klanten verwaarden en vervolgens verzilveren? Kortom, een ‘hands on’ trainingstraject in food!

De sessies die Innexus heeft georganiseerd zijn

  1. De kennismakingssessie - vrijdag 20 juni 2014 met spreker de heer Arno Donkersloot, directeur van Hooghoudt, over 'Turnaround Marketing' - strategische marketing.
  2. Interne en Externe Analyse - vrijdag, 26 september van 13.00 – 17.00 uur met spreker de heer Johan Bruinsma, Commercieel Directeur Van der Meulen Meesterbakkers
  3. Strategie - vrijdag, 10 oktober van 13.00 – 17.00 uur met spreker de heer Emiel Boogaard, Commercieel Directeur Borgesius Convenience
  4. Klantgericht Innoveren - vrijdag, 24 oktober van 13.00 – 17.00 uur, met de heer Halbe Vogel New Business Architect en voormalig Innovation Director van AVEBE.
  5. Marketingtactiek en Sales - vrijdag, 7 november van 13.00 – 17.00 uur, met de heer Rene van der Veen, Managing Director Zuivelrijck.
  6. Marketingproces en Implementatie - vrijdag, 21 november van 13.00 – 17.00 uur, met de heer Jaap Harkema, Market Manager Solanic B.V. (onderdeel van AVEBE).

feeding slogan